Marineer de kip in 1 el kruidenpasta en 2 el yoghurt. Laat minimaal 30 min. maar liever ca. 2 uur intrekken. Verhit de vloeibare margarine in een stoofpan en bak hierin de ui op 5 min. matig vuur. Bak de rest van de kruidenpasta 2 min. mee. Voeg de gepelde tomaten met vocht toe, breng het gerecht aan de kook en laat 5 min. doorkoken. Voeg 1 el yoghurt toe en, als het gerecht te droog wordt, een scheutje water. Voeg de stukjes kip met de marinade toe aan de saus. Laat met de deksel op de pan in ca. 20 min. gaar worden. Voeg evt. peper en zout toe. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing in ca. 8 min. gaar. Meng de warme boontjes met de limoenrasp en wat peper naar smaak. • Schep de helft van de koriander door de Tikka Masala. Verdeel de kip Tikka Masala over 4 grote borden, schep er wat rijst en limoenboontjes naast. Bestrooi de kip met de rest van de koriander.
Indiase Tikka masala met limoenboontjes is een recept van Jumbo