Salmorejo Spaanse koude soep

4
20 min -
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een grote kom, tomaten, knoflook, sherryazijn, olijfolie, zout en stukjes brood. Meng dit goed door elkaar. Pureer deze mix in een blender of keukenmachine op hoge snelheid tot een romige massa. Eventueel naar wens hier de eierdooier doorheen mengen. Schep over in een kom, dek af met folie en koel minstens 4 uur, zodat de soep goed gekoeld is. Net voor het opdienen de smaak controleren eventueel verder op smaak brengen met extra zout. Garneer met fijn gehakt ei en

Salmorejo Spaanse koude soep is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Koude dikke tomatencrème uit Córdoba
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salmorejo (Spaanse soep)
15 min-
Bekijk recept
Salmorejo
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salmorejo
30-60 min -
Bekijk recept