Verwarm de oven voor tot 160°C. Bestrooi de kippenbouten met peper en zout. Bak de spekjes op matig vuur in 3 min. krokant in een braadpan. Verhoog het vuur en braad de stukken kip in 3 min. rondom bruin en haal ze uit de pan. Voeg de ui, wortel en knoflook toe en bak ze 3 min. in het braadvocht. Roer de tomatenpuree door de groenten en bak alles nog 1 min. Giet de fond en wijn in de pan, leg de stukken kip erin en doe de tijm en laurier erbij. Gaar de kip in 1½ uur in de oven zonder deksel. Meng de bloem met 1 el van de boter tot een deegje. Haal voorzichtig de gare stukken kip uit de pan en verkruimel het deegje over de hete saus in de pan en roer goed zodat de saus bindt. Laat de saus nog 10 min. zachtjes doorkoken. Verhit de rest van de boter en bak de paddenstoelen. Doe de paddenstoelen en de stukken kip in de saus en warm alles nog een paar minuten door. Serveer de kip met de saus en garneer met de achtergehouden takjes tijm.