1 Snijd de parmaham in stukjes. Hol de kaas uit tot ongeveer 2 cm aan de rand en de bodem. Houd 75 g kaas achter. Snijd de champignons in kwarten.
2 Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe aan de champignons. Pers de knoflook erboven en bak nog 2 min.
3 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
4 Voeg de slagroom toe aan de champignons en laat 5 min. inkoken. Breng op smaak met peper. Giet de spaghetti af en voeg met de parmaham toe aan de saus. Schep om met de helft van de achtergehouden kaas. Schep de pasta in de uitgeholde kaas en bestrooi met de rest van de achtergehouden kaas. Serveer direct. Bon appétit!
Pasta in Italiaanse kaas is een recept van Albert Heijn