Pasta in Italiaanse kaas

4
25 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de parmaham in stukjes. Hol de kaas uit tot ongeveer 2 cm aan de rand en de bodem. Houd 75 g kaas achter. Snijd de champignons in kwarten.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe aan de champignons. Pers de knoflook erboven en bak nog 2 min.
  • 3 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 4 Voeg de slagroom toe aan de champignons en laat 5 min. inkoken. Breng op smaak met peper. Giet de spaghetti af en voeg met de parmaham toe aan de saus. Schep om met de helft van de achtergehouden kaas. Schep de pasta in de uitgeholde kaas en bestrooi met de rest van de achtergehouden kaas. Serveer direct. Bon appétit!

Pasta in Italiaanse kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept