Cantuccini met pistache en venkelzaad

40
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de suiker, bloem, het bakmeel en zout in een kom. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Voeg toe aan het mengsel. Roer met een vork de eieren en honing erdoor. Hak de gepelde pistachenoten en amandelen grof. Meng samen met het venkelzaad door het deeg. Kneed even door met wat bloem aan je handen. Vorm van het deeg ‘broodjes’ van 2 cm hoog en 4 cm breed.
  • 2 Bak ze ca. 15 min. op een met bakpapier beklede bakplaat in het midden van de oven. Snijd elk deegbroodje in 10 plakjes van 1 cm dik. Leg de cantuccini terug op de bakplaat en bak ze in ca. 15 min. in het midden van de oven goudbruin. Laat de koekjes helemaal afkoelen.

Cantuccini met pistache en venkelzaad is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept