Panna cotta met rum en steranijs in chocoladecupjes

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de gelatine 5 min. in een kom met koud water. Snijd ondertussen het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Breng het vanillestokje, merg, de slagroom, suiker en steranijs in een steelpan al roerend aan de kook. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en voeg samen met de rum toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost.
  • 2 Zet de pan in de braadslee in een laag koud water en laat al roerend snel afkoelen tot kamertemperatuur. Verwijder het vanillestokje en de steranijs en verdeel de panna cotta over de chocolade cups. Laat 1 uur afgedekt in de koelkast opstijven.
  • 3 Versier vlak voor het serveren met een steranijs (deze kun je niet eten).

Panna cotta met rum en steranijs in chocoladecupjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept