Verwarm de oven 10 min. voor op 180°C. Leg de rollade in de ovenschaal. Schuif in de oven, verlaag de temperatuur naar 125°C en bak het vlees bruin en gaar. Schep na 60 min. de vrijgekomen sappen over het vlees. Schuif de rollade ca. 15 min. terug in de oven. Verleng naar wens met 15 min. voor een extra krokant laagje. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook. Voeg de rozemarijn en de olijven toe en verwarm nog 1-2 min. op laag vuur. Giet de aardappelen af. Stamp ze tot een grove puree. Schep er de crème fraîche en tot slot het knoflook-rozemarijnmengsel met de olie door. Voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de rollade op een schaal en snijd aan tafel in plakken. Serveer met de knoflookpuree. &
Malse varkensrollade met knoflookpuree is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree