Malse kalfsoester met klassieke pepersaus

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kalfsoesters met zout en peper. Smelt in een koekenpan de boter. Bak de kalfsoesters in 2 min. per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar. Neem het vlees uit de pan en laat verpakt in aluminiumfolie rusten.  Fruit de sjalot in het bakvet. Bak de peperkorrels 1 min. mee. Schenk de madeira in de pan en roer de achtergebleven bakrestjes met een spatel los. Voeg de slagroom toe en laat de saus zachtjes tot de gewenste dikte inkoken. Breng op smaak met zout en peper.  Leg de kalfsoesters op een schaal en schenk er de pepersaus over. Bestrooi met de peterselie. &

Malse kalfsoester met klassieke pepersaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept