Leg de garnalen in koud water om ze te ontdooien. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim water met zout gaar. Laat hem uitlekken en afkoelen. Verwarm de kip in ca. 15 min. volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking au bain-marie in een pannetje. Verwarm de stoomgroenten volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de magnetron. Verhit ondertussen de olie in een wok bak de rijst met garnalen ca. 4 min. op hoog vuur, tot de rijst goed heet is. Breek het ei boven de rijst en schep het in de wok enkele minuten goed door elkaar tot het ei gestold is. Breng de rijst op smaak met zout en peper. Schep de rijst op bord, leg de groente ernaast schep de kip met satésaus er tegenaan. Bestrooi het gerecht met seroendeng en serveer er kroepoek, sambal en atjar
Kip met hartige pindasaus en knapperige groente is een recept van Jumbo