Krokante chorizocrostini en witte bonencrème

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Krokante chorizocrostini Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwijder het vel van de chorizo en snijd de chorizo in plakjes. Verwarm een pan en bak de chorizo in circa 6 minuten krokant (bewaar het bakvet). Haal de chorizo uit de pan en laat uitlekken op een bordje met keukenpapier. Leg de sneetjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en besmeer ze met een beetje bakvet van de chorizo. Rooster de boterhammen in de oven in circa 8 minuten krokant.  Witte bonencrèmePel en snijd de ui in plakjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de sjalot en knoflook circa 2 minuten. Giet de bonen af en spoel ze schoon. Voeg de bonen toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de rest van het bakvet van de chorizo toe. Pureer de bonen met een pureestamper en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. SaladeSnijd de tomaten in stukjes. Meng in grote kom de azijn, een beetje zout, versgemalen peper en honing. Schenk er in een dun straaltje onder constant roeren de olijfolie extra vierge bij. Roer de vleestomaten, veldsla en de rucola door de dressing. ServerenSnijd de chorizocrostini schuin doormidden. Besmeer de boterhammen royaal met de bonencrème. Verdeel het brood en de salade over borden. Schep de krokante chorizocrostini over de borden.

Krokante chorizocrostini en witte bonencrème is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept