Salmorejo (Spaanse soep)

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in een pan met water in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken onder koud water en pel de eieren. Hak de eieren fijn. Snijd het brood in blokjes en week het brood in een beetje water. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Knijp het brood uit. Pureer het brood, tomaten, knoflook, azijn en olijfolie met een staafmixer. Voeg eventueel wat water toe als de soep te dik is. Snijd de serranoham in stukjes. Bestrooi de soep met de serranoham en de eieren en besprenkel met olijfolie.

Salmorejo (Spaanse soep) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Koude dikke tomatencrème uit Córdoba
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salmorejo Spaanse koude soep
20 min -
Bekijk recept
Salmorejo
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salmorejo
30-60 min -
Bekijk recept