Harde wenerdeeg Maak een kuiltje in de bloem en meng in het kuiltje de boter met de suiker en het ei. Kneed er beetje bij beetje de bloem door en kneed tot een soepel deeg.Druk het deeg plat, verpak in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Vet de cupcaketray in. Rol het deeg uit tot 5 millimeter dik. Steek er cirkels uit. Druk de uitgestoken deegcirkels in de cupcaketray en prik ze in met een vork.VullingVerwarm de oven voor op 190 ºC. Breng voor de banketbakkersroom in een pan de melk met de helft van de suiker aan de kook.Roer de eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Laat circa 3 minuten garen. Laat de banketbakkersroom afgedekt met plasticfolie even afkoelen.Verdeel het roodfruit over het deeg in de cupcaketray. Lepel de banketbakkersroom in de gebakjes. Bestrooi met de geraspte kokos. Bak de gebakjes in de oven in circa 25 minuten goudbruin gaar.
Makkelijke roodfruitgebakjes is een recept van 24Kitchen