Krokante amandelroomboterkoeken

4
1 uur-
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng voor het deeg de bloem met het bakpoeder en kneed de witte basterdsuiker, zout, ei en de boter erdoor. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 160 ºC. Rol het deeg uit tot een dikte van circa 5 millimeter. Steek er cirkels uit en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de deegplakken goed uit elkaar liggen, want het deeg loopt iets uit. Bestrijk het deeg met het eidooiermengsel en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de koeken in circa 20 minuten goudbruin.

Krokante amandelroomboterkoeken is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept