MsemmenMeng in een grote kom de griesmeel met de bloem en zout. Voeg al knedend het lauwwarme water toe en kneed het tot een soepel deeg. Laat afgedekt met plasticfolie circa 10 minuten rusten. Laat de roomboter in een pan smelten en meng met de zonnebloemolie. Vorm kleine bolletjes van het deeg en bestrijk de bolletjes met het boter-oliemengsel. Houd een beetje van het mengsel over. Vulling msemmenPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Houd een derde van de paprika apart voor de salade. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de uien, knoflook, paprika, gehakt en ras el hanout op laag vuur in circa 5minuten gaar. Laat de vulling afkoelen. Gepofte paprikasaladeSnijd de gepofte paprika in blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Meng alle ingrediënten voor de salade en de achtergehouden paprika met elkaar in een kom. Gevulde msemmenBestrijk de bakplaat met het resterende boter-oliemengsel. Leg een deegbolletje op de bakplaat en smeer het met je handen zo dun mogelijk uit. Schep 2 volle eetlepels van de vulling onderin het deeg en rol het deeg op. Vouw de buitenkanten van het deeg naar binnen en rol het deeg tot een spiraal. Verwarm een koekenpan en bak de gevulde msemmen om en om in circa 4 minuten krokant.