Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de bereidingswijze van de verpakking. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Bak de peper circa 3 minuten mee met de ui en knoflook. Halveer de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten toe aan de pan en bak ze circa 5 minuten mee tot het vocht van de tomaten verdampt is. Verbrokkel de geitenkaas erboven en roer circa 3 minuten tot de kaas gesmolten is. Hak de spinazie door met een mes. Voeg de spinazie in twee delen toe aan de pan en laat het eerste gedeelte in circa 3 minuten slinken. Voeg daarna de rest toe, roer goed door en breng op smaak met een beetje zout en peper. Snijd circa 2 centimeter van de onderkant van de asperges en snijd de asperges in schuine dunne plakjes. Voeg ze toe aan de pan met spinazie en bak circa 2 minuten mee. Giet de pasta af en roer de pasta door de groenten. ServerenVerdeel de pasta over borden en leg de parmaham erop.
Pasta met cherrytomaatjes en parmaham is een recept van 24Kitchen