Brood met ParmezaanVerwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de plakken brood over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en besprenkel met olijfolie. Bak de sneetjes brood in de oven in circa 8 minuten krokant. Zomerse gazpachoPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook grof. Snijd de tomaten en komkommer in grove blokjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in grove blokjes. Pureer in een hoge kom de ui, knoflook, tomaten, paprika’s, komkommer, cayennepeper, tomatensap, rode wijnazijn en de helft van de basilicum met een staafmixer tot een gladde soep. Breng de soep op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk de blaadjes van de resterende basilicum. Serveren Schenk de gazpacho in diepe borden. Besprenkel de gazpacho met de olijfolie extra vierge en verdeel de blaadjes basilicum over de borden. Serveer met het brood met Parmezaan.