Voorbereiding :Breng de bouillon aan de kook. Schenk de bouillon op de couscous en laat afgedekt met een bord circa 10 minuten wellen.Snijd de mozzarella in blokjes en de olijven in ringetjes. Roer de couscous los met een vork en meng de mozzarella, olijven, rasp van de sinaasappel en een flinke scheut olijfolie erdoor. Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Meng de zaadjes van de tomaat door de couscous en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Vul de tomaten met de couscous.Pel en snijd de knoflook in stukjes. Pureer voor de pesto de knoflook, Parmezaanse kaas en pijnboompitten fijn in het bakje van de staafmixer. Pluk de basilicum. Voeg de blaadjes toe aan het gepureerde mengsel en pureer de blaadjes fijn. Voeg voor een smeuïge pesto, indien nodig, extra olie toe. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.Zet de tomaten op borden en lepel de pesto eromheen.