Aziatische spekreepjesSnijd de speklappen in repen. Verhit een scheutje arachideolie in een koekenpan en bak de spekreepjes in circa 8 minuten goudbruin en krokant. Voeg het Chinees vijfkruidenpoeder toe en bak circa 1 minuut mee. Roer de sojasaus, ketjap manis en de honing erdoor en breng aan de kook. Laat in circa 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. MihoensaladeKook de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder, indien nodig, de harde draden van de sugars snaps en kook de sugar snaps in circa 3 minuten beetgaar. Giet de sugar snaps af en spoel ze koud. Snijd de radijsjes in vieren. Meng in een grote kom de mihoen, sugar snaps, radijsjes, pinda’s en de sesamolie met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel de mihoensalade over borden. Schep de Aziatische spekreepjes over de mihoensalade en lepel de saus erover.
Aziatische spekreepjes met mihoensalade is een recept van 24Kitchen