Twinkies Verwarm de oven voor op 175 ºC. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng de bloem met het vanillemerg, bakpoeder, de helft van de suiker en het zout. Verwarm de melk, los de boter erin op en laat iets afkoelen. Splits de eieren en klop de eiwitten met de rest van de suiker tot zachte pieken. Meng de bloem met het melkmengsel en roer samen met de eidooiers tot een egaal beslag. Spatel de eiwitten er voorzichtig door en schep het beslag in een spuitzak. Vet de vormen in en vul voor de helft met het beslag. Bak de twinkies in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de twinkies afkoelen. Vulling Breng het water met de suiker, houd een eetlepel suiker achter, aan de kook en kook tot 121 ºC. Klop ondertussen het eiwit met de achtergehouden suiker tot zachte pieken. Schenk de siroop langzaam bij het schuim en klop tot deze taai en afgekoeld is. Schep het schuim in een spuitzak met gladde spuitmond. Halveer de twinkies in de lengte en spuit het schuim tussen de twinkies.