Kroepoek

4
15 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst samen met de trassi en bouillon in circa 30 minuten tot pap en pureer fijn met een staafmixer. Schenk de helft van de rijstepap in een kom en meng hier de inktvisinkt doorheen. Smeer ze allebei, maar los van elkaar, uit over een stuk bakpapier tot een dikte van circa 5 millimeter. Laat dit op een warme luchtige plek circa 6 tot 12 uur drogen tot het droog is.

Kroepoek is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept