Rood fruit-cupcakes met roomkaas

12
45 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Cupcakes Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng de bloem met de bakpoeder, de suiker en het zout. Meng in een andere kom de eieren, het vruchtensap en zonnebloemolie door elkaar. Meng dit met een garde door de droge ingrediënten. Spatel de bevroren vruchten erdoor. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en verdeel het beslag erover met een ijsknijper zodat de cupcakevormpjes voor twee derde gevuld zijn. Bak de cupcakes circa 25 minuten in de oven. Roomkaascrème Roer de boter met de poedersuiker en de vanillesuiker luchtig en meng de roomkaas erdoor. Schep de topping in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit toefjes op de afgekoelde cupcakes. Schep een lepel bosbessenjam over de roomkaascrème en bestuif met poedersuiker.

Rood fruit-cupcakes met roomkaas is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept