Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat de noedels afkoelen. Schil en snijd de bospenen in schuine plakjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de bospenen circa 2 minuten. Halveer de prei in de lengte en spoel de prei schoon onder de koude kraan. Snijd de prei in dunne halve ringen en bak circa 1 minuut mee met de wortels. Halveer de radijsjes. Voeg de helft van de radijsjes en alle taugé toe aan de wortels en bak circa 1 minuut mee. Roer de gembersiroop en de sesamolie erdoor en zet het vuur uit. Verhit een scheut olie in een koekenpan. Kluts de eieren los met de kokosmelk en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Schenk het eimengsel in de pan en bak in circa 4 minuten om en om goudbruin en gaar. Haal de omelet uit de pan en snijd de omelet in reepjes. Snijd de zalm in reepjes. Hak de cashewnoten fijn. Serveren Meng de groenten door de noedels en verdeel over borden. Verdeel de omelet- en zalmreepjes erover en bestrooi met cashewnoten en de resterende radijsjes.
Oosterse sliertjessalade is een recept van 24Kitchen