Breng het water aan de kook en los de bouillonblokjes erin op. Zet het vuur laag en voeg de saffraan toe. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheut olie in de wok en fruit de ui en knoflook. Voeg de rijst toe en bak kort mee. Voeg zoveel bouillon toe tot de rijst net onder staat en laat de bouillon al roerende verdampen. Herhaal dit tot de rijst gaar is. Dit duurt circa 20 minuten. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Halveer de cherrytomaatjes Snijd de uiteindes van de haricots verts en snijd de haricots verts in kleine stukjes. Roer de paprika, tomaatjes, haricots verts en de doperwtjes door de gare rijst. Warm goed door en voeg de garnalen toe. Halveer de citroen en pers een helft uit boven de paella. Snijd de andere helft in parten. Serveren Verdeel de paella over borden en serveer de citroen erbij.