Zeemansroz

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijst en eierenKook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Zet de eieren op in een pan met koud water en kook ze in circa 8 minuten hard. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Pel de eieren en snijd in plakken. VisSnijd de zalm in stukken en bestrooi met paprikapoeder. Leg de zalm in een pan en bestrooi met zou en peper. Bak op laag vuur 1 minuut. Draai de vis om en besprenkel met citroensap. Laat de vis in circa 5 minuten gaar worden. ZeemansrozVerwarm de oven voor op 180 °C. Schaaf de courgette over de lengte met een kaasschaaf in plakken. Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn. Meng de peterselie door de rijst. Halveer de cherrytomaten Verwarm de melk en roer de boter erdoor. Schep de helft van de rijst in de ovenschaal, leg hier de plakken courgette op, vervolgens de vis, de tomaten, de plakjes ei, en de resterende rijst. Giet de melk met gesmolten boter erover. Schuif de ovenschaal in de oven en bak ik circa 10 minuten gaar.

Zeemansroz is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker