Seroendeng

4
15 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd fijn.Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de salambladeren, koenjit en loas toe en bak circa 2 minuten mee. Vijzel de ketoembar en voeg deze toe. Voeg de kokosrasp toe en bak circa 3 minuten mee.Verwijder de salambladeren en laos. Voeg tenslotte de poedersuiker en de pinda’s toe en laat nog circa 2 minuten karamelliseren en bijkleurenServeerStrooi de seroendeng over je gerecht of serveer er apart bij.TIP: bewaar de seroendeng in een afgesloten pot.

Seroendeng is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept