Pompoenpudding (Mexico)

4
45 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 °C.Gemarineerde kippenbouten Pel en plet de knoflook en wrijf de kip ermee in. Meng komijnpoeder en olie in een ovenschaal en wentel de kip erdoor. Verhit een braadpan en bak de kippenbouten gaar in circa 15 minuten.Avocadosalade Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Bewaar de leeg geschraapte schil. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snijd de ui in stukjes. Pluk en snijd de koriander fijn. Meng de groenten en de koriander met elkaar en schep in de avocado schillen.Pompoenpudding Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de pompoen in kleine stukjes en kook de stukjes circa 5 minuten. Laat de pompoen uitlekken en stamp fijn. Verkruimel de biscuits in de keukenmachine. Smelt de boter. Rasp de kaas en houd 2 eetlepels kaas apart. Voeg kaas, biscuits, boter, ei en nootmuskaat toe aan de pompoen en breng op smaak met en beetje zout en peper. Schenk het mengsel in een ovenschaal en strooi de resterende kaas erover. Bak circa 20 minuten tot de pudding stevig is. Serveer de pompoenpudding met de knapperig gebakken kippenbouten en de avocadosalade.

Pompoenpudding (Mexico) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Pompoen-kokostaart met pecankorst
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gestoomde Pompoenpudding
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Pompoenpudding
0 min
Bekijk recept
Pompoenbroodpudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept