Macadamia-chocokoeken

10
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de noten en de chocolade. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng in een kom het merg met de noten en de chocolade. Roer de bloem, bakpoeder, boter, suiker en ei erdoor en kneed tot een soepel deeg. Maak 10 ballen van het deeg en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Druk het deeg plat. Bak de koeken in circa 20 minuten gaar.

Macadamia-chocokoeken is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pinda-chocokoeken
0 min Nagerecht
Bekijk recept

American pancakes met Häagen-Dazs macadamia nut brittle (advertorial)
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete pasta-taartjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Risotto-notenpasteitjes met paddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Notentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept