Omelet gevuld met salade

20 min -
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de champignons en bak ze in een klein beetje boter in een pannetje. Houd ze zolang op laag vuur in het pannetje warm. Klop de eieren met de melk, oregano, kaas en een snufje zwarte peper door elkaar. Verhit een klein beetje boter in een grote koekenpan en giet het eiermengsel hier in. Laat het ei over de hele oppervlakte van de pan uitvloeien en bak op middelhoog vuur aan de onderkant licht bruin. Als de omelet van boven ook gestold is draai je hem voorzichtig om en bak je ook de andere zijde lichtbruin. Meng de gebakken champignons en wat van het vocht met de sla en de gehalveerde tomaatjes. Leg de omelet op een bord en schep wat van de salade er op en vouw de omelet dubbel. Je kunt de salade en de omelet makkelijk meenemen naar je werk hij is koud namelijk ook heel lekker.

Omelet gevuld met salade is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept