Breng een pan water aan de kook en doe de kipfilets hier in en laat ongeveer 20 min koken. Maak ondertussen de avocadosaus; schil de avocado en snijd in stukken. Verwijder de zaadjes van de groene pepers en doe alle ingrediënten voor de saus in een keukenmachine en pureer tot een gladde saus. Voeg eventueel een beetje water toe om de saus wat dunner te maken. Verhit een laagje van ongeveer 1 a 2 cm zonnebloemolie in een grote pan (test van te voren of de tortillarollen hier in passen). Laat de kipfilets uitlekken en trek met een vork stukjes kip eraf. Verdeel de kip over de tortilla’s en rol deze heel strak op. Steek vast met een prikkertje. Frituur de wraps ongeveer 5 tot 10 min in de zonnebloemolie. Draai ze regelmatig om en als ze mooi bruin zijn laat je ze uitlekken op keukenpapier. Leg de sla op een schaal of bord en leg de gefrituurde wraps hier op. Verdeel de avocadosaus, chilisaus, zure room, stukjes groene peper, koriander en tomaatjes er over en serveer direct.