Thaise garnalencurry met tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in 8 min. gaar. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes en verhit de olie in een wok. Roerbak de champignons 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak 4 min. mee.
  • 2 Schep de garnalen en currypasta erdoor. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk in de wok en verwarm de garnalencurry nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden. Schep de garnalencurry erop en bestrooi met de koriander.

Thaise garnalencurry met tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept