Aardappelkruidensalade met spek

4
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon, snijd ze in gelijke stukken en kook 15 min. in water met zout.
  • 2 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. krokant. Keer halverwege.
  • 3 Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd het basilicum en de bieslook zo fijn mogelijk.
  • 4 Snijd de helft van de kappertjes fijn en meng met de kruiden, sjalot, mosterd, azijn en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 5 Giet de aardappelen af, laat 3 min. uitdampen. Schep de dressing met de rest van de kappertjes erdoor heen.
  • 6 Verkruimel het ontbijtspek erboven en bestrooi met de tuinkers.

Aardappelkruidensalade met spek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept