Zoek
Speltcracker met kwartelei en aspergeham
4
15 min
Albert Heijn
Ontbijt
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
100 g groene aspergetips
25 g boter
8 kwarteleieren
4 ambachtelijke speltcrackers
70 g tapenade van zongedroogde tomaten (potje à 140 g)
4 plakken gegrilde aspergeham (Feestfavoriet)
Bereiding
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de aspergetips in 2 min. beetgaar (blancheren). Spoel af onder koud stromend water.
2
Smelt de boter in een grote koekenpan en bak de kwarteleitjes.
3
Bestrijk de speltcrackers met een dun laagje tapenade, beleg met een plak ham, 2 aspergetips en 2 gebakken eitjes. Bestrooi met (versgemalen) peper.
Speltcracker met kwartelei en aspergeham is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Stammetjes soep
0 min
Bekijk recept