Paprika-tomatensalade met burrata

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
  • 2 Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!

Paprika-tomatensalade met burrata is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Babybietjes met burrata en pistachenoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tagliatelle met tomaatjes en burrata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biet met balsamico & basilicum
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept