Gestoomde witte asperges met kruidendressing

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en schil ze rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden. Halveer de asperges, leg ze in een stoommand of -pan en stoom in 10 min. gaar.
  • 2 Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Prak de eieren tot kruim met een vork.
  • 3 Doe de peterselie, kappertjes, 1 el vocht van de kappertjes en de mosterd in een kom en pureer met de staafmixer of keukenmachine tot een grove dressing. Schenk voorzichtig de olie erbij en meng tot een geheel. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Roer de helft van het ei erdoor. Verdeel de saus over de asperges en bestrooi met de rest van het ei.

Gestoomde witte asperges met kruidendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met kruidendressing en ham
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnciabatta met krulsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept