Aardappel-tonijnsalade met asperges

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de krieltjes. Kook ze in water met zout in 8 min. gaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Giet de krieltjes af en verdeel ze over een schaal. Pel ondertussen de eieren en snijd ze in partjes. Snipper de ui.
  • 2 Breek de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Kook de asperges en tuinerwten in water met zout in 4 min. beetgaar.
  • 3 Giet de asperges en tuinerwten af en spoel koud onder stromend water. Meng de lauwwarme krieltjes, asperges en erwten met de ui en tonijn & dressing. Voeg peper en eventueel zout toe. Verdeel de blaadjes basilicum met het ei over de salade.

Aardappel-tonijnsalade met asperges is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept