1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het kapje van het brood en snijd het brood in 8 sneetjes. Halveer de sneetjes. Bestrijk ze met de helft van de olie, leg ze op een rooster en bak ze in de oven in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.
2 Halveer ondertussen de tomaten uit de tomatenmix. Houd 2 trostomaten apart en snijd de rest van de trostomaten in kwarten. Snijd de muntblaadjes in reepjes en de peterselieblaadjes grof.
3 Meng alle gesneden tomaten in een schaal met de rest van de olie, de komijn, azijn, munt en peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4 Verhit ondertussen de grillpan en gril de worstjes in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Halveer de 2 achtergehouden trostomaten en wrijf de snijkant over de sneetjes brood.
5 Serveer de tomatensalade en worstjes met het brood.
Tomatensalade met lamsworstjes is een recept van Albert Heijn