Tomatensalade met lamsworstjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het kapje van het brood en snijd het brood in 8 sneetjes. Halveer de sneetjes. Bestrijk ze met de helft van de olie, leg ze op een rooster en bak ze in de oven in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.
  • 2 Halveer ondertussen de tomaten uit de tomatenmix. Houd 2 trostomaten apart en snijd de rest van de trostomaten in kwarten. Snijd de muntblaadjes in reepjes en de peterselieblaadjes grof.
  • 3 Meng alle gesneden tomaten in een schaal met de rest van de olie, de komijn, azijn, munt en peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Verhit ondertussen de grillpan en gril de worstjes in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Halveer de 2 achtergehouden trostomaten en wrijf de snijkant over de sneetjes brood.
  • 5 Serveer de tomatensalade en worstjes met het brood.

Tomatensalade met lamsworstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept