Groene gazpacho met avocado en garnalen

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de salade-uitjes en snijd de uitjes in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
  • 2 Doe de paprika, salade-ui, komkommer, avocado, knoflook, azijn, olie en eventueel zout in de blender of een hoge beker. Pureer tot een egale soep. Verdeel de soep over 4 glazen en garneer met de garnalen.

Groene gazpacho met avocado en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept