Aardappelen à la niçoise

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de krieltjes 5 min. Snijd de ui in ringen, knoflook in plakjes en paprika in lange repen. Voeg de ui, knoflook, paprika en oregano toe aan de krieltjes en bak nog 5 min. totdat de ui lichtbruin kleurt.
  • 2 Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en laat op laag vuur zonder deksel op de pan in 25 min. gaar stoven.
  • 3 Voeg de olijven toe aan de aardappelen en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn en strooi over de aardappelen.

Aardappelen à la niçoise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade à la niçoise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnkroon à la niçoise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade niçoise van slaharten (of mediterrane salade)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept