Minikrieltjes met salami & broccolisalade

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de salami in blokjes, ui in halve ringen en knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de salami in 5 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Fruit in het achtergebleven bakvet de ui en knoflook 1 min. Snijd de broccoli in roosjes, voeg toe aan het ui-knoflookmengsel en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Meng de veldsla en salami door de broccoli en schep op een grote platte schaal. Serveer de dressing en minikrieltjes erbij.

Minikrieltjes met salami & broccolisalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept