Voeg de gist toe aan het warme water. Zeef de bloem in een grote kom en voeg het water met gist, zout en olijfolie toe. Kneed met een mixer met deeghaken (of je handen) tot een soepel deeg dat meer meer al te erg plakt, dit kan een minuut of 10 duren. Doe het deeg in een kom en dek af met een licht vochtige keukendoek en zet op een plek op kamertemperatuur. Laat het deeg 45 min rijzen. Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakken. Verwarm de oven op 200 graden. Als het deeg gerezen is maak je er 12 kleine balletjes van. Bekleed een bakplaat met bakpapier druk de bollen deeg plat met een roller of je handen tot ca. 15 cm. Druk het middelste gedeelte iets meer in zodat de zijkanten iets hoger liggen. Besmeer de mini pizza's met een dun laagje tomatensaus. Leg er plakjes mozzarella en tomaat op en bestrooi met oregano en wat geraspte kaas. Zet ze 12 tot 15 min in de oven totdat ze gaar zijn en de kaas gesmolten is. Bestooi met wat verse basilicum.