1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de koekjes in stukjes. Doe de basis voor biscuit in een ruime kom. Breek de eieren erboven en voeg 1 el water toe. Klop met een mixer op de hoogste stand in 5 min. tot een luchtig beslag. Schep het beslag in de springvorm en bak in ca. 25 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
2 Doe ondertussen het bavaroispoeder in een kom met het water en de slagroom. Klop 3 min. met een mixer op de hoogste stand en laat 15 min. opstijven in de koelkast.
3 Snijd de cakebodem in 3 gelijke schijven en haal voorzichtig van elkaar. Houd 50 g bavarois apart. Bestrijk 1 schijf met de helft van de resterende bavarois. Duw daar de helft van de koekjes in en leg er 1 schijf cake op. Bestrijk die met de andere helft van de bavarois en duw daar de rest van de koekjes in. Leg de laatste schijf cake erop. Bestrijk de taart met een spatel rondom met de 50 g bavarois. Zet de taart 30 min. in de koelkast, zodat de bavarois kan opstijven.
4 Bestrooi het werkblad met poedersuiker. Kneed de rolfondant tot een bal en rol met de deegroller uit tot een ronde, dunne lap van 2 mm dik. Leg de lap voorzichtig over de taart en strijk zo glad mogelijk om de taart. Snijd de overtollige fondant eraf.
5 Hak de chocolade fijn. Doe in een steelpan, hang de steelpan in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Vouw ondertussen een cornetje van een stuk bakpapier. Leg een vel bakpapier klaar. Schep de chocolade in het cornetje. Knip een klein puntje van het cornetje en spuit molenwieken van chocolade op het bakpapier. Spuit 1 of 2 reservewieken voor het geval de wieken breken bij het bevestigen. Laat de chocolade in 1 uur hard worden.
6 Rol de rode en de blauwe marsepein allebei uit tot een reep van 30 x 3 cm. Snijd eventueel netjes bij met een mes of pizzasnijder. Meng wat poedersuiker met een paar druppels water en bestrijk 1 kant van de marsepein ermee. Plak de blauwe band om de onderkant van de taart en de rode band om de bovenkant. Vorm een kegeltje van de rest van de marsepein en bevestig daar heel voorzichtig met een cocktailprikker de molenwieken op. Duw een klein bolletje marsepein of rolfondant op de prikker om de wieken goed vast te zetten. Zet het molentje op het midden van de taart.