Omelet met zoetzure saus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los in een kom en breng op smaak met en de sojasaus en peper. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk ¼ van het eimengsel in de pan. Bak in 3 min. een omelet. Keer halverwege. Bak er zo nog
  • 3 Houd warm op een bord onder een deksel.
  • 2 Schil ondertussen de gember en snijd fijn. Verhit de rest van de olie in een wok, voeg de gember toe en roerbak 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Meng de woksaus en garnalen erdoor en roerbak nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
  • 4 Verdeel de groenten over het midden van de omeletten, rol op en snijd schuin door. Serveer met de rijst en eventueel extra woksaus.

Omelet met zoetzure saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept