Pizza van naanbrood met vegagehakt

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en bak het fijngehakt 4 min. op hoog vuur. Haal de basilicumblaadjes van de takjes en snijd deze fijn. Voeg met de bruschettatopping toe aan het gehakt, breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Leg de naanbroden op 2 bakplaten en verdeel het gehaktmengsel erover. Verkruimel de kaas erboven. Zet ca. 10 min. in het midden van de oven. Meng de rest van de olie met de balsamicoazijn tot een dressing.
  • 3 Halveer de tomaten. Schep ze door de dressing met 2/3 van de rucola. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Garneer de naanpizza’s met de rest van de rucola en serveer met de tomatensalade.

Pizza van naanbrood met vegagehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van vegagehakt, sperziebonen en puree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse roerbak met vegagehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegapie met vegagehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept