Naan gevuld met kip tikka masala

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Schenk de tikka masala erbij en laat 12 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe.
  • 2 Schaaf ondertussen de ongeschilde komkommers in de lengte in lange repen. Doe in een kom en meng met de azijn en het water. Breng op smaak met peper en het zout. Schep regelmatig om.
  • 3 Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Snijd ze open en vul ze met het kip-spinaziemengsel. Serveer met de komkommersalade.

Naan gevuld met kip tikka masala is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vélouté van zoete aardappelen met peren
20 min
Bekijk recept