Rodekool met tutti frutti

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rodekool in de lengte in parten, verwijder de harde kern en snijd de kool in dunne reepjes. Snipper de ui. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg het zout, de suiker, kaneelstokjes en wijn toe en kook 1 min. mee.
  • 2 Schep de kool en tutti frutti erdoor en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en stoof het mengsel 45 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rodekool met tutti frutti is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept