Kip met gebakken aardappelschijfjes en salade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de kipfilets in de lengte. Wikkel ze in de papyrusvellen uit het zakje Mediterrane kruiden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipfilets in 15 min. gaar. Keer halverwege.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 13 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Snijd ondertussen de romatomaten in kwarten en het basilicum in reepjes. Meng met de rauwkost, balsamicoazijn en 2 el olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de gebakken aardappeltjes en kip.

Kip met gebakken aardappelschijfjes en salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept