Rozijnenpannenkoekjes met lemon curd

4
15 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de melk en poffertjesmix in een kom tot een glad beslag. Meng het ei, de olie en eventueel zout erdoor. Meng de zuivelspread met de lemon curd.
  • 2 Verhit de helft van de boter in acht pannetjes. Giet in elk pannetje een laagje beslag en bestrooi met de helft van de rozijnen. Bak de pannenkoekjes 8 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag.
  • 3 Bestrijk de pannenkoekjes met een laagje roomkaas en garneer met de blauwe bessen.

Rozijnenpannenkoekjes met lemon curd is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Fris gebakje met lemon curd
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept