1 Snijd de filetlapjes in blokjes van 2 x 2 cm. Bestrooi met peper en zout. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 8 min. rondom bruin en gaar.
2 Meng ondertussen de pindakaas, honing, sojasaus, het limoensap en 100 ml water in een steelpan en verwarm 6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3 Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.
4 Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de koriander grof. Schep de mie, tuinerwten en de helft van de koriander erdoor en bak nog 2 min.
5 Serveer de mie met de varkenssaté en pindasaus en garneer met de rest van de koriander.
Aziatische roerbak met varkenssaté is een recept van Albert Heijn