Aziatische roerbak met varkenssaté

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de filetlapjes in blokjes van 2 x 2 cm. Bestrooi met peper en zout. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 8 min. rondom bruin en gaar.
  • 2 Meng ondertussen de pindakaas, honing, sojasaus, het limoensap en 100 ml water in een steelpan en verwarm 6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  • 4 Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de koriander grof. Schep de mie, tuinerwten en de helft van de koriander erdoor en bak nog 2 min.
  • 5 Serveer de mie met de varkenssaté en pindasaus en garneer met de rest van de koriander.

Aziatische roerbak met varkenssaté is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenssate Uit Singapore
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenssate Met Mie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sate Met Pittige Pindasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Sateetjes In Drie Smaken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensvlees met Aziatische kruiden
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept