Plaattaart met zoete aardappel en geitenkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes van ½ cm. Meng met 2 el olie uit het potje zongedroogde tomaten, de koriander, oregano, peper en eventueel zout.
  • 3 Rol het bladerdeeg met een deegroller extra uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de aardappelplakjes dakpansgewijs over het bladerdeeg. Verdeel de uitgelekte tomaatjes erover en verkruimel de geitenkaas erboven.
  • 4 Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Snijd de jalapeñopeper in ringetjes, strooi over de plaattaart en serveer.

Plaattaart met zoete aardappel en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met courgette en tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept