Hashbrown met paprika en eieren

4
30 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardappelen en snijd ze (ongeschild) in blokjes van
  • 15 cm. Halveer de ui en snijd in dunne halve ringen. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes of reepjes.
  • 2 Verwarm de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika 5 min. tot ze zacht zijn. Voeg de aardappelblokjes met peper en eventueel zout toe en bak 5 min. Schep regelmatig om. Draai het vuur iets lager en bak zonder omscheppen nog 5 min.
  • 3 Maak met een spatel of lepel 4 kuiltjes in het aardappel-groentemengsel en breek boven elk één ei. Leg de deksel op de pan. Verwarm tot het eiwit stevig is, het eigeel mag halfzacht blijven. Bestrooi met peper en eventueel zout.

Hashbrown met paprika en eieren is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept